logoX1

Mulder Hop is aangesloten bij OnderhoudNL Garantie en dit biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Wilt u meer weten over de Garantie? Klik op onderstaande button.

OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkennings­regeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG, de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s.

Glasheldere offerte
Met een OnderhoudNL Garantie-bedrijf weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etc. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Vaste garantietermijnen schilderwerk
Uiteraard zijn OnderhoudNL Garantie-bedrijven ook helder over de garantie op uitgevoerd werk: die is minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Garantie glaszetten
Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf garandeert dat het isolerende dubbelglas wordt geplaatst volgens de van toepassing zijnde normen en praktijkrichtlijnen. Onverminderd de door de fabrikant gegeven garantie op het isolerende dubbelglas, garandeert dat het OnderhoudNL Garantie-bedrijf gedurende een periode van vijf jaar na plaatsing van het glas geen vermindering van doorzicht door stofaanslag of condensatie tussen de bladen van geplaatst isolerend dubbelglas zal ontstaan. De consument kan deze periode verlengen met vijf jaar door het geplaatste isolerend dubbelglas in het vijfde jaar na de plaatsing te laten inspecteren door het OnderhoudNL Garantie-bedrijf, waarna het eventueel aanbevolen onderhoud door het bedrijf moet worden uitgevoerd.
Buiten de garantie vallen:
– mechanische breuk;
– thermische breuk;
– condensvorming aan de kamer- of buitenzijde van de ruit;
– interferentie (verkleuring).

Controle
Alle OnderhoudNL Garantie-bedrijven worden periodiek gecontroleerd op:
• de kwaliteit van het opgeleverde werk middels de klantentevredenheidsscore en zogenaamde procesbeoordelingen, uitgevoerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
• vak- en bedrijfstechnische diploma’s
• inschrijving Kamer van Koophandel
• betalingsgedrag loonbelasting
• ontvangen klachten
• hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden
• hantering van het OnderhoudNL Garantie logo

BEKIJK OP ONDERHOUDNL

Mulder Hop bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Wij gaan professioneel met ons werk om. Desalniettemin kan er wel eens iets fout gaan, waardoor schade wordt veroorzaakt aan uw bezittingen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Voor u en voor ons een geruststelling!