Als aannemer krijgt Mulder Hop Schilder steeds vaker de vraag of wij VCA-gecertificeerd zijn. Veel opdrachtgevers stellen dit zelfs als voorwaarde. Maar waar staat VCA eigenlijk voor?

VGM Checklist Aannemers
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Voor wie?
VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om onderhoud en schilder werkzaamheden die plaatsvinden op hoogte, in fabrieken en werkplaatsen. VCA-certificatie wordt veel gevraagd. Zo ook in de schilder branche.

Zowel het gehele bedrijf als alle vakmensen bij Mulder Hop Schilders zijn VCA gecertificeerd. Hierdoor weet u zeker dat alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubewust werken ook nageleefd worden.

vca_logo klein