Uw vastgoed in blijvende goede conditie.
Wij zorgen voor waardebehoud!

Planmatig onderhoud

U wilt zich geen zorgen maken over de conditie van uw vastgoed, deze moet gewoon in orde zijn. Wij ontzorgen u en voeren het planmatig onderhoud uit, waaronder buitenschilderwerk, herstellen van voegwerk, schoonmaken van kozijnen, vervangen van hang- en sluitwerk. Wij houden uw vastgoed in blijvende goede conditie!

Planmatig onderhoud VVE De Veentjes

In opdracht van VVE De Veentjes periodiek onderhoud van schilderwerk aan de appartementen in Doetinchem. Verven van betonwerk, kozijnen, ramen en deuren in het najaar van 2021.

Woonservice IJsselland – onderhoud aan 150 woningen, 600 dakkapellen

Regulier periodiek onderhoud aan 150 woningen in Doesburg voor Woonservice IJsselland. Al deze woningen hebben 2 dakkapellen aan de voorzijde en twee aan de achterzijde, dus in totaal hebben we 600 dakkapellen nagelopen, waar nodig bijgewerkt en opnieuw geschilderd.

Woonservice IJsselland – 3 flatgebouwen in Doesburg

We werken al ruim 20 jaar voor deze opdrachtgever. In Doesburg voeren we planmatig onderhoud uit aan 3 flatgebouwen. Om de zes tot zeven jaar wordt elke flat aan de buitenzijde opnieuw geschilderd, Het betreft de ramen, deuren en balkons van 54 flatwoningen aan de Goudregenstraat. We houden nauw contact met de opdrachtgever en de bewoners over de geplande werkzaamheden en weten de overlast door werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Veluwonen – 4 appartementen-complexen in Eerbeek

Al ruim 10 jaar werken we voor Veluwwonen, een organisatie voortgekomen uit een fusie van Woningstichting Brummen en Sprengeland Wonen. Voor een cluster van 4 appartementencomplexen in Eerbeek voeren we van april tot oktober gevarieerde werkzaamheden uit, zoals: buitenschilderwerk, herstellen van voegwerk, schoonmaken van kunststof kozijnen, controleren en indien nodig vervangen van hang- en sluitwerk. Bij de seniorenwoningen vervangen we het hang- en sluitwerk en maken we deze ‘seniorproof’. Met een team van 4 personen werken we aan in totaal 71 appartementen. Er is grote tevredenheid bij de bewoners over het proces (informeren, afstemmen) en het resultaat van onze werkzaamheden. In een evaluatie kregen we hiervoor het rapportcijfer 8,5.

VVE Walveste – 39 appartementen in Doetinchem

In de maanden juni en juli 2019 hebben we, op basis van een nieuwe overeenkomst met de Vereniging van Eigenaren, voor het eerst planmatig onderhoud verricht aan het appartementencomplex Walveste in Doetinchem. Bij 39 appartementen hebben houtrotherstel gedaan aan kozijnen en hebben we de buitenkozijnen opnieuw geschilderd. Bij de werkzaamheden hebben we een hoogwerker ingezet.

Opdrachtgevers die ons inschakelen

Vastgoedschilders

We zijn een betrouwbare, slagvaardige en dienstverlenende partner voor uiteenlopend schilderwerk, onderhoud en verduurzaming van gebouwen in Oost-Nederland

We zijn een gerenommeerd schildersbedrijf met een historie die teruggaat tot 1935. We hebben altijd vastgehouden aan hoge kwaliteit en service van ons schilder- en onderhoudswerk. We werken voor aannemersprojectontwikkelaarswoningcorporaties, VVE’s, zorgorganisatiesgemeenten en particulieren. Opdrachtgevers vinden ons een zeer prettige samenwerkingspartner, vanwege onze projectmatige aanpak en planning en onze ervaren specialisten die vakwerk leveren! Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via 0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via
0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl