Wij verduurzamen uw vastgoed, van eenvoudige reparaties tot ingrijpende renovaties!

Renovatie

We zijn sterk in verduurzaming en renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen. Als partner voor aannemersbedrijven zijn we een goede teamplayer die helpt het totale project binnen de vaak strakke tijdplanning te realiseren. We vervangen bijvoorbeeld glas en draaiende delen van ramen en deuren. Daarnaast voeren we schilderwerk en houtrotherstel uit.

Renovatie- en onderhoudsschilderwerk voor Veluwonen

In verschillende straten van Uddel voerden we voor Veluwonen renovatie- en onderhoudsschilderwerk uit aan 35 uiteenlopende woningen. Een aantal woningen is ouder en hier voerden we renovatieschilderwerk uit. Andere woningen schilderen we voor de eerste keer nadat ze een aantal jaar geleden als nieuwbouwwoningen waren opgeleverd.

Van Wijnen / Viverion – Tuindorp in Goor

Van maart tot eind december 2019 hebben we in opdracht van Viverion en als partner van Van Wijnen meegedacht over en meegewerkt aan de verduurzaming van 125 woningen in Tuindorp Goor. Het betrof werkzaamheden aan de buitenschil: ramen, deuren, kozijnen en glas. Enkel glas op de verdieping is vervangen door HR++ glas, draaiende delen zijn voorzien van nieuw draai-kiep beslag. In totaal werkten we met een team van 8 tot 10 personen aan deze opdracht, bestaande uit glaszetters, timmerlieden en schilders.

Van Wijnen / Sité – 44 woningen in Doetinchem

Aan de Nieuweweg en de Themansstraat in Doetinchem hebben we samen met Van Wijnen en in opdracht van Sité Woondiensten in totaal 44 woningen gerenoveerd. Bij de huizen, verdeeld over twee straten, hebben we enkel glas vervangen door dubbel glas. Ook hebben we draaiende delen van ramen en deuren vervangen en houtrotherstel uitgevoerd.

Opdrachtgevers die ons inschakelen

Vastgoedschilders

We zijn een betrouwbare, slagvaardige en dienstverlenende partner voor uiteenlopend schilderwerk, onderhoud en verduurzaming van gebouwen in Oost-Nederland

We zijn een gerenommeerd schildersbedrijf met een historie die teruggaat tot 1935. We hebben altijd vastgehouden aan hoge kwaliteit en service van ons schilder- en onderhoudswerk. We werken voor aannemersprojectontwikkelaarswoningcorporaties, VVE’s, zorgorganisatiesgemeenten en particulieren. Opdrachtgevers vinden ons een zeer prettige samenwerkingspartner, vanwege onze projectmatige aanpak en planning en onze ervaren specialisten die vakwerk leveren! Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via 0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via
0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl