Direct inzetbaar waar en wanneer u ons nodig heeft.

Specifiek

Wij kunnen de meest uiteenlopende klussen aan. Dat komt door onze ruime ervaring en grote groep vakmensen met verschillende disciplines. Calamiteiten, verzekeringswerk, of projecten onder zeer bijzondere omstandigheden? Kom maar op! We zijn direct inzetbaar waar en wanneer u ons nodig heeft.

Upgrade bedrijfspand Bosch

Een bijzondere upgrade aan het bedrijfspand van Bosch in Doetinchem. Van een standaard bruine steen naar een strakke buitengevel in antracietkleur. We schilderden ook de kozijnen, ramen en deuren en omdat de klant zo enthousiast was, hebben we ook meteen het binnenschilderwerk mogen doen.

100% milieuvriendelijke lijnolieverf op monumentaal pand

De eigenaren van een monumentaal pand in De Steeg wilden vanuit duurzaamheidsoogpunt een 100% milieuvriendelijke verflaag op het houtwerk aan de buitenzijde van hun villa. Met plezier en precisie hebben we dit project uitgevoerd. Het vergt specifieke kennis en technieken, mede omdat de lijnolieverf veel langzamer droogt en bewerkelijker is dan andere verfsoorten. Ook alle 20 luiken aan de woning hebben we onder handen genomen. Houtrot verwijderen, uitfrezen, opvullen en opnieuw schilderen met lijnolieverf.

Twaalf gemeentelijke monumenten terugbrengen in oude stijl

Twaalf woningen in Steenderen, allemaal gemeentelijke monumenten. In opdracht van Wijnen hebben we deze woningen teruggebracht naar de oorspronkelijke situatie. Compleet nieuwe ramen in oude stijl, aanpassen van kozijnen en dakkapel, traditioneel schilderwerk.

Rijnstate Ziekenhuis – vernieuwbouw en onderhoud in Arnhem

We zijn al jaren de vaste partij voor de onderhoudsdienst van het Rijnstate Ziekenhuis. Dat was een van de redenen voor aannemer Van Wijnen om Mulder-Hop in te schakelen bij een verbouw- en nieuwbouwproject in het ziekenhuis. We zijn gewend om te werken in een omgeving met extreem hoge eisen aan hygiëne, waar een strakke bouwplanning is en waar de overlast voor gebruikers tot een minimum beperkt moet blijven. We hebben ruim tienduizend meter wandafwerking gedaan in de verbouwde en nieuwgebouwde delen van het ziekenhuis. Continu zijn twee medewerkers hier aan de slag en we schakelen extra medewerkers in als de planning dit vereist. Het project loopt door tot eind 2021.

Opdrachtgevers die ons inschakelen

Vastgoedschilders

We zijn een betrouwbare, slagvaardige en dienstverlenende partner voor uiteenlopend schilderwerk, onderhoud en verduurzaming van gebouwen in Oost-Nederland

We zijn een gerenommeerd schildersbedrijf met een historie die teruggaat tot 1935. We hebben altijd vastgehouden aan hoge kwaliteit en service van ons schilder- en onderhoudswerk. We werken voor aannemersprojectontwikkelaarswoningcorporaties, VVE’s, zorgorganisatiesgemeenten en particulieren. Opdrachtgevers vinden ons een zeer prettige samenwerkingspartner, vanwege onze projectmatige aanpak en planning en onze ervaren specialisten die vakwerk leveren! Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via 0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via
0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl