Werken bij

Net als de meeste bedrijven zoeken wij ook personeel. Tja, waarom zou je dan voor Mulder-Hop vastgoedschilders kiezen?
Nou, wij hebben mooi en afwisselend werk in Oost-Nederland. We hebben goede arbeidsvoorwaarden en geven ruimte om jezelf te ontwikkelen. En we vinden natuurlijk dat je leuke collega’s krijgt. 
Check onze vacatures en de bedrijfsvideo hieronder en neem contact op!
We zijn bijna altijd op zoek naar:

Als allround schilder werk je aan afwisselende projecten. Zo kun je bijvoorbeeld komen te werken aan onderhoud-, nieuwbouw- en verbouwingsprojecten. Het gaat om zowel binnen- als buitenschilderwerk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om leerlingschilders te begeleiden in het vakwerk. Je leidt hen op en zorgt ervoor de ze in de toekomst als volwaardig schilder kunnen functioneren. Daarnaast is het van belang dat je ervoor zorgt dat de projecten op tijd worden afgerond. 

Interesse? Neem dan even contact op voor een afspraak, via 0314-326 622 of info@mulder-hopschilders.nl

Vanwege blijvende groei in ons renovatiewerk zoeken we een extra fulltime onderhoudstimmerman. In deze functie werk je vaak in een team en draag je bij aan de verduurzaming en renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen. Je gaat aan de slag met:

  • houtrotreparatie en deelvervanging van kozijnen, ramen en deuren
  • controleren en herstellen omtrekspeling draaiende delen
  • afhangen van ramen en deuren
  • lichte timmerwerkzaamheden

Interesse? Neem dan even contact op voor een afspraak, via 0314-326 622 of info@mulder-hopschilders.nl

Ga je voor allround schilder of wil je je specialiseren in bijvoorbeeld restauratiewerk of glaszetten? Kies je voor het uitvoerende vakwerk of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Bij ons kan je al deze kanten op! Je werkt vier dagen in de week bij mulder-hop vastgoedschilders en meestal ga je één dag of twee avonden in de week naar de Schildersvakopleiding in Zutphen (BBL-opleiding). Voor het werk dat je doet, ontvang je een goed salaris conform de cao voor het  schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhoud- en glaszetbedrijf (SAVG). Je leert on the job en op school en in 2 jaar kan je je diploma op mbo-2 of mbo-4 niveau hebben.  

Interesse? Neem dan even contact op voor een afspraak, via 0314-326 622 of info@mulder-hopschilders.nl

Mulder-Hop vastgoedschilders is een gerenommeerd schildersbedrijf in Oost-Gelderland. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ons bedrijf heeft een solide basis en wil investeren in de toekomst om de continuïteit te waarborgen. Momenteel zijn bij ons 30 VCA-gecertificeerde en goed opgeleide vaklieden werkzaam. Wij werken voor aansprekende opdrachtgevers zoals woningcorporaties, instellingen, aannemers, overheden, VVE’s en particulieren. Veelal zijn deze opdrachtgevers al lange tijd partner. Mulder-Hop kent een platte organisatiestructuur waardoor de communicatielijnen kort zijn en de organisatie flexibel en slagvaardig is.

Opdrachtgevers die ons inschakelen